Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Balan Wonderworld

Hvor er Gamereactors anmeldelse af Balan Wonderworld?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Balan Wonderworld, der er udviklet af Sonic-skaberen Yuji Naka, udkom i fredags, men der findes endnu ingen anmeldelser på Gamereactor, eller på de fleste andre store, etablerede sites.

Så hvordan kan det være? Jo, det forholder sig nemlig sådan, at Square Enix helt afviste at sende koder ud før tid. Den officielle forklaring lød på, at de ønskede at introducere en massiv day one patch inden nogen overhovedet fik lov til at spille.

Så vi afventer egentlig stadig, og ingen Gamereactor-anmeldere er i skrivende stund overhovedet i gang med en anmeldelse.

Så vi må se ad, men vær på vagt, hvis du altså er interesseret i at købe det. Indtil da kan vi henvise til Nintendo Lifes dækning af demoen her.

Balan Wonderworld

Relaterede tekster

Balan WonderworldScore

Balan Wonderworld

ANMELDELSE. Skrevet af Petter Hegevall

Fra skaberen af det populære Sonic the Hedgehog kommer Balan Wonderworld - årets værste spil indtil videre.Indlæser mere indhold