Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Hvorfor ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 4070 SUPER er det perfekte opgraderingskort

ASUS TUF er blandt de bedste måder at opgradere til et Nvidia RTX 40-serie grafikkort.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Da moderne spil er mere krævende, og høj billedehastighed næsten er et absolut minimum i mange spil, er der brug for et nyt grafikkort, der ikke smadrer sparegrisen eller går på kompromis med hverken design eller køling.

Vi har lavet en lille video, der viser, hvor nemt det er at installere, og hvilke forbedringer du kan forvente.

HQ

At installere et nyt grafikkort i et eksisterende system er let som en leg, to skruer og et par klik, det er alt. Og når nu vi har fået det af vejen, hvilket skal du så vælge? Asus TUF-serien af Nvidia RTX 40-seriekort giver dig den perfekte blanding af byggekvalitet, udseende, pris og langsigtet pålidelighed.

TUF-serien giver et robust bygget kort med komponenter af militær kvalitet, der huser GPU-chippen i et metalskelet med massive tredobbelte blæsere, der giver rigelig køling og samtidig kan konfigureres til at minimere støjen. For dem, der vil have mere, er der altid mulighed for at overclocke, da kortets køling er konstrueret efter at kunne tilbyde netop dette.

Alt dette er nødvendigt for at sikre de bedste omstændigheder, og de får hjælp af skelsættende software-løsninger som Nvidia DLSS 3.5, et meget avanceret AI-forbedret system, der eksisterede lang tid før AI blev et buzzword. Denne teknologi kan ikke bare forbedre billedkvalitet, det kan beregne nye billeder ved at analysere to billeder i et billede og ud fra dem generere det, der skal være imellem dem, på farten i realtid. Oversat; højere fps.

Den har endda dedikeret hardware til at reducere systemets ventetid betydeligt samt andre dedikerede processorkerner til at udregne skygger i spillet, lys og endda lysrefleksion på overflader, så den kan se forskel på forskellige typer materialer, reflekterende overflader og vinkler, på trods af at det hele er rent digitalt, hvilket skaber en virkelig imponerende visuel oplevelse. Selv når du bare ser en video i din browser, vil dit Nvidia-grafikkort arbejde på at forbedre billedet, fjerne billedartefakter og få videoen til at virke mere skarp og klar.Indlæser mere indhold