Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Hvorfor spille The Elder Scrolls Online i 2021?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
The Elder Scrolls Online: Blackwood

Efter mere end 7 år på markedet, er Elder Scrolls Online langt fra klar til at gå på pension. Udviklerne ønsker at bevare dets status som et af årtiets bedste MMO'er og tilføjer derfor konstant nyt indhold.

I 2021 vokser det populære online-RPG sig endnu større med forbedrede versioner til PS5 og Xbox Series samt en ny udvidelse baseret på Oblivion - et af Elder Scrolls-seriens mest elskede kapitler. Spillet har nu mere end 18 millioner spillere og er samtidigt mere tilgængeligt for nye eventyrere end nogensinde før.

The Elder Scrolls: Blackwood er ude nu på PC og kommer til konsoller om ganske få dage. I den anledning tager vi et kig på, hvordan det står til med Elder Scrolls Online i videoen herunder

HQ
The Elder Scrolls Online: Blackwood

Nu da Blackwood-kapitlet er ude til både PC og konsoller, så lad os se på, hvorfor The Elder Scrolls Online Collection: Blackwood er det perfekte sted at starte dit eventyr i Tamriel.

HQ

Her på Gamereactor laver vi en gang imellem en aftale med en partner om at lave én eller flere informative videoer om et givent produkt. Det betyder, at denne video, der er produceret i overensstemmelse med Gamereactor-holdet, er sponsoreret, og det kan du læse mere om ved at klikke på ovenstående link.

Relaterede teksterIndlæser mere indhold