Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Vanguard

HyDra og KiSMET bliver hos New York Subliners i CDL-sæsonen 2023

Call of Duty League-holdet er begyndt at annoncere sit hold for det næste år.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Call of Duty League vender faktisk tilbage om et par måneder, da Activision meddelte, at den første fase af 2023-sæsonen faktisk starter i december i år, snarere end i begyndelsen af næste år, som det var tilfældet for tidligere sæsoner.

Til dette formål ser vi hold, der kommer med alle mulige rostermeddelelser og bevægelser, mens de forbereder sig på tilbagevenden af konkurrencescenen, og den seneste til at komme ind på dette er New York Subliners, der har afsløret, at to af dets medlemmer fra 2022 vil være tilbage til 2023.

Det er både Paco "HyDra" Rusiewiez og Matthew "KiSMET" Tinsley, der er tilbage med holdet, hvilket betyder, at vi stadig venter på at høre, hvem der ellers vil udgøre denne liste fremover, da to pladser forbliver åbne på det aktive hold. Heldigvis, da Subliners har annonceret et navn hver dag siden 4. oktober, kan vi sandsynligvis forvente, at dette fortsætter, indtil hele holdet er blevet afsløret.

Call of Duty: Vanguard

Relaterede tekster

Call of Duty: VanguardScore

Call of Duty: Vanguard

ANMELDELSE. Skrevet af Eirik Hyldbakk Furu

Sledgehammers Call of Duty-spil er endelig klar, og selvom det hele er lidt sikkert, så fungerer det samtidig som det skal.Indlæser mere indhold