Dansk
Gamereactor
lifestyle

Hypercar-producenten Pininfarina har lavet biler inspireret af DCs mest berømte milliardær

Bruce Wayne var inspirationen til disse luksusbiler.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Når det kommer til hyperbiler, er det oftest milliardærer, der køber disse køretøjer og ikke er inspirationen til dem. For Pininfarina har de dog vendt bordene og kigget på en af verdens (fiktive) mest ikoniske milliardærer for inspiration til en samling af nye skræddersyede biler.

Specifikt er det DCs vigtigste playboy Bruce Wayne, der er blevet brugt som den kreative inspiration til denne række biler. Fire køretøjer er blevet udviklet, hver til Wayne Enterprises, et nyt luksusmærke udviklet af Warner Bros. Discovery. Før du spørger, om dette er en slags fjollet vittighed, er det virkelig ikke, og du kan gå til Bruce Wayne X her for at se på alt, hvad det tilbyder, inklusive de fire biler, der spænder mellem € 3.4 og € 4.9 millioner.

De fire biler er kendt som Battista Dark Knight, Battista Gotham, B95 Dark Knight og B95 Gotham. Hver af bilerne drives af et 120kWh lithium-ion-batteri og fire motorer, der lover hele 1.900 hk og en 0-100 km / t acceleration, der er under to sekunder. Så ja, de er hurtige.

For dem, der leder efter noget med lidt mere tyngde til det, sælges Tumblers faktisk også, selvom kun 10 er tilgængelige, og prisen for en er ukendt. Heldigvis kan du få en Bruce Wayne-inspireret elcykel til en meget mere "rimelig" pris på et sted mellem £ 14.500 og £ 24.300.

Dette er en annonce:
Hypercar-producenten Pininfarina har lavet biler inspireret af DCs mest berømte milliardær
Pininfarina


Indlæser mere indhold