Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
PUBG: Battlegrounds

IEM Oaklandss PUBG Invitational-turnering blev vundet af aAa Gaming

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

IEM Oakland blev afviklet i weekenden, og blandt de mange turneringer der blev afholdt under begivenheden i Californien, var PlayerUnknown's Battlegrounds Invitational en af de mere eftertragtede. Her var der hele $60.000 på højkant, og i sidste ende var holdet aAa Gaming tog præmien hjem, og de kom endda ind igennem en åben kvalifikation.

Turneringen bestod af otte separate kampe over to dage, og selvom aAa endte med at vinde, klarede hold som Digital Chaos sig også ganske glimrende med en sejr i Kamp 7. I Kamp 8 var dog Cloud9 og Ronin Esports der dystede om sejren, men dette påvirkede ikke aAa, da de placerede sig konsekvent blandt topholdene hele vejen igennem.

Denne turnering kommer i hælene på Gamescom Invitational der blev afviklet i august, og er endnu en succesfuld eSportsturnering i PlayerUnknown's Battlegrounds. Tror du på spillets potentiale som eSport?

PUBG: Battlegrounds
Photo: ESL

Relaterede teksterIndlæser mere indhold