Dansk
Gamereactor
lifestyle
Roblox

IKEA vil betale dig for at spille Roblox

Møbelkraftværket har åbnet en butik i spillet og søger nu medarbejdere.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi laver ikke sjov, IKEA åbner et officielt varehus i Roblox og er i øjeblikket i færd med at ansætte enkeltpersoner til at arbejde i dette hus, hvis rolle faktisk vil betale folk for at spille metaspillet og administrere og holde øje med den virtuelle butik.

Alt dette vil ske gennem The Co-Worker Game, som vil være et virtuelt univers, der debuterer i Roblox den 24. juni. Ifølge pressemeddelelsen giver dette "spillerne mulighed for at opleve IKEAs unikke tilgang til karrierer, hvor ikke-lineære karriererejser er normen, og laterale bevægelser på tværs af afdelinger er almindelige."

Ansøgninger til rollen er officielt åbne fra nu af og lukker den 16. juni. Der vil være 10 stillinger, der tilbydes, og vi får at vide, at "ansøgere vil være i stand til at flekse deres færdigheder, hjælpe kunder og blive forfremmet til at flytte afdelinger, ligesom i den virkelige verden."

For at få rollen skal ansøgere bestå et virtuelt interview, der er vært mellem 14. og 18. juni. Det er uklart, hvad lønsatsen vil være for denne virtuelle IKEA rolle.

Dette er en annonce:
Roblox
IKEA

Relaterede teksterIndlæser mere indhold