Dansk
Gamereactor
esports
Fortnite

Ikke-FNCS-konkurrencedygtige Fortnite -turneringer vil ikke længere være regionslåste

Epic har besluttet at fjerne begrænsningen i overskuelig fremtid.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I længst tid har Epic Games indført en regel, der dikterer, at enhver, der ønsker at spille i konkurrencedygtige Fortnite, kun skal gøre det i deres respektive regioner. Det betyder, at nordamerikanske spillere kun kan deltage i nordamerikanske turneringer, europæiske folk i EMEA-begivenheder og så videre. Denne regel var også på plads for alle niveauer af konkurrencespil, så ikke kun Fortnite Championship Series, men også de lavere divisioner. Dette ændrer sig snart.

Epic har bekræftet, at for ikke-FNCS-begivenheder fjernes reglen om regionlåsning, hvilket betyder, at europæiske spillere kan deltage i amerikanske begivenheder, asiatiske spillere kan deltage i EMEA-turneringer osv.

Igen, dette gælder ikke for FNCS, hvilket betyder den bedste handling, og spillere vil stadig kun konkurrere mod andre i deres region uden for internationale begivenheder.

Tror du, at dette er det rigtige skridt for konkurrencedygtig Fortnite 's fremtid?

Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold