Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dragon Age: Inquisition

Ikke mere DLCs til Xbox 360 og PS3-versionerne af Dragon Age: Inquisition

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi har dårligt nyt for alle, der spiller Dragon Age: Inquisition på de ældre konsoller. På deres officielle blog har Bioware nemlig annonceret, at den kommende DLC til deres rollespil kun vil være tilgængeligt på PS4, Xbox One og PC, hvilket altså udelukker PS3 og Xbox 360 fra at modtage mere indhold. I et forsøg på at mindske frustrationerne hos de berørte spillere, har Bioware også annonceret en ny feature kaldet "Save Importer", som tillader spillere at overføre deres save-games fra PS3/Xbox 360 til PS4/Xbox One, så man slipper for at starte helt forfra, hvis man opgradere sin hardware.

Det tyder altså på, at Bioware nu rykker definitivt videre til den nye generation af konsoller. Hvordan vil spillerbasen mon reagere? Vi forventer en del klager.

Dragon Age: Inquisition

Relaterede teksterIndlæser mere indhold