Dansk
Gamereactor
lifestyle

Indfang magien i Paris med disse to nye Lego-sæt

Du kan bringe Notre-Dame og Mona Lisa hjem.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Lego har positioneret sig som mere end bare et legetøjsmærke i årevis nu. Dette er ikke kun i form af mere komplekse sæt, men også i form af mere kunstneriske og velpræsenterede sæt, der kan placeres i dit hjem som faktiske og ganske imponerende dekorationer. Denne indsats udvides nu yderligere.

To nye sæt er blevet afsløret, hvor begge disse er indrammet omkring Paris. Et af sættene er en detaljeret version af Notre-Dame-katedralen, der passer ind i Lego Architecture -serien. Den anden er en detaljeret og vægmonterbar version af Mona Lisa, der passer ind i Lego Art -serien.

Notre-Dame siges at omfatte 4,383 stykker, stå over 13 tommer i højden, 8.5 tommer i bredden og 16 tommer i dybden, alt sammen mens de koster € 229,99 / £ 199.99.

Mona Lisa er derimod lavet af 1,503 stykker, har en højde på 17 tommer, en bredde på 11.5 tommer og en dybde på 1.5 tommer og en pris på € 99,99 € / £ 89.99.

Dette er en annonce:

Begge sæt bliver tilgængelige den 1. juni, hvilket gør dem ideelle og gode måder at bringe lidt af lysets by ind i dit hjem.

Indfang magien i Paris med disse to nye Lego-sæt


Indlæser mere indhold