Dansk
Gamereactor
nyheder
Balatro

Indie-udvikleren bag Balatro forventede at sælge måske 10 eksemplarer

LocalThunk forventede at han efter udgivelsen skulle ud og lede efter et job i IT-branchen, men så solgte hans spil 1 millioner eksemplarer.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Balatro er et af årets største indie-succeser og efter 72 timer havde det rundet en kvart million solgte eksemplarer og bare en måned senere, rundede det 1 million.

Udvikleren bag, LocolThunk var oprigtigt overrasket, da han ikke forventede at sælge mere end et par håndfulde, og at han efter udgivelsen skulle ud og lede efter et almindeligt job i IT-branchen.

One year ago I was preparing to publish my weird little game on Steam and look for an IT job again. I made the store page live in May and was expecting to sell maybe 10 copies.
- LocalThunk

LocalThunk fokuserer nu på at få Balatro, blander roguelike genren med poker, ud til endnu flere spillere og der er den oplagte mobil-udgave i støbeskeen. Hvis du endnu ikke har prøvet spillet, så skulle du virkelig prøve det - du skal bare være indstillet på, at timer pludselig kan begynde at forsvinde, hvis du kaster dig ud i det.

Balatro

Relaterede teksterIndlæser mere indhold