Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Motorstorm

Ingen opdatering lige nu

Motorstorm-fans må vente lidt

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den opdatering af Motorstorm som skulle være lagt op meget snart, altså 1.2 opdateringen, er i sidste øjeblik trukket tilbage, da holdet har fundet en kæmpe fejl i programmeringen. Dermed er det ikke foreløbig at du kan benytte dig af spillets nye Time Attack-mode.

Felice Standifer, der er producer op spillet, sagde følgende om situationen:

"Lige før vi havde tænkt os at offentliggøre den nye 1.2 opdatering med Time Attack-mode, opdagede vi en fejl i koden, der kan betyde at folk ikke kan logge på netværket. Derfor er vi nu nødt til at udføre en række tests, så vi kan holde øje med problemet og sikre os at det ikke sker, når opdateringen er offentliggjort."

Motorstorm
Motorstorm
Motorstorm

Relaterede tekster

MotorstormScore

Motorstorm

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Nielsen

Jorden er mudret, køretøjerne er toptunede og faren truer om hvert hjørne. Er du klar til tage kampen op mod Motorstorm? Jesper har testet PlayStation 3-spillet...Indlæser mere indhold