Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Forza Motorsport 4

Ingen Porsche i Forza 4

Dan Greenwalt forklarer hvorfor

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Microsofts populære bilspil serie Forza, har altid kunne fremvise en stor række af verdens bilmærker. Forza 4 bliver ikke nogen undtagelse, men desværre må de undvære Porsche i den her omgang.

I Forza 3 havde Turn 10 fået hele 35 forskellige Porsche biler med i spillet. I Forza 4 havde de glædet sig til at få endnu flere Porsche med, men det sker ikke fordi EA ikke vil samarbejde. EA har nemlig rettighederne til at inkludere Porsche i spil, og dem har de ikke tænkt sig at dele med andre.

Dan Greenwalt har ellers forsøgt i mere end 18 måneder at få EA til at ændre deres indstilling. Advokater og andet har været inde over samtalerne, men intet har hjulpet, EA låner ikke Porsche-licensen til Turn 10.

Forza har selv engang haft de eksklusive rettigheder til alle Ferrari biler i PC og Xbox spil. De så dog ingen grund til at holde på den licens, derfor lod de andre bilspil få lov til at have Ferrari med. EA vil dog ikke rokke sig på samme måde med deres Porsche Licens.

Dan Greenwalt er meget ked af dette, da han mener at bilentusiaster ikke burde bekymre sig om sådan noget. Folk burde bare have muligheden for, at nyde Porsche og Ferrari biler i sit favorit bilspil, så Turn 10 beklager at Forza 4 ikke kan byde på Porsche.

Husk at læse vores store preview, det finder du ved at klikke her.

HQ

Relaterede tekster

Forza Motorsport 4Score

Forza Motorsport 4

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Turn 10 er endelig klar med en efterfølger til det eminente Forza 3. Vi har testet alle aspekter af Forza Motorsport 4. Læs anmeldelsen lige her...Indlæser mere indhold