Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dead Island: Riptide

Ingen Riptide til tyskerne

Nyt Dead Island kommer ikke til Tyskland

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Når Dead Island: Riptide udkommer næste år, må vores naboer mod syd skyde en hvid pil efter at få fingrene i det. Techland og Deep Silver har nemlig ikke tænkt sig at lave en censureret udgave af spillet, der er for voldeligt til at komme i handlen i Tyskland. Det fortæller creative producer Sebastian Reichert til PC Games N.

"Vi har ikke nogen censureret udgave af spillet, så vi kan ikke udgive det i Tyskland. Det føles fucking akavet at have et af de mest succesfulde spil i årevis, og så er der ingen i ens land der kender det," siger han.

Reichert er tydeligvis frustreret og inkonsekvens i håndhævelsen af de tyske censurregler, da et spil som Gears of War 3 i hans øjne bryder de samme regler som Dead Island, men alligevel sælges i Tyskland:

"I øjeblikket er jeg ret forvirret over at man kan købe Gears of War 3 i butikkerne i Tyskland, men ikke Dead Island. For hvor er forskellen? Jeg mener, fjenderne i Gears of War er også menneske-lignende, og de ting du gør med dem... Og de har nogle virkelig fede afslutningsmanøvrer. Flammekasterafslutningen, der banker han flammekasteren ind i fjendens krop, trykker på aftrækkeren, og så vælter der flammer ud af hver en kropsdel. Det kan man købe i butikkerne," siger Reichert.

Dead Island: Riptide

Relaterede tekster

4
Udøde i ugens konkurrence på Facebook

Udøde i ugens konkurrence på Facebook

NYHED. Skrevet af Lee West

Det er snart weekend, og det betyder selvfølgelig endnu en Facebook-konkurrence for de af jer der elsker fjæsbogen. Er du én af dem, så bør du straks suse forbi vores...Indlæser mere indhold