Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Mirror's Edge Catalyst

Insider: EA Motive arbejder ikke på et nyt Mirror's Edge

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

EA Motive fik overraskende stor succes med Star Wars: Squadrons, og da det kom frem, at den talentfulde udviklere arbejdede på et nyt projekt, var mange spændte. Forventninger blev heller ikke mindre, da Gamesbeat-journalisten Jeff Grubb fortalte, at de arbejdede på en etableret IP, der ville begejstre fans.

I en nylig podcast talte den anerkendte insider igen om EA Motives projekt, og hvor han ikke afslørede konkret, hvad projektet går ud på, så ville han i hvert fald godt afsløre, hvad det ikke går ud på.

Det er således ikke et nyt Mirror's Edge som EA Motive arbejder på, afslørede Grubb i en podcast i følge Gamingbolt. Studiet har ellers tidligere assisteret netop dette spils udvikler, Dice.

Men hvad arbejder EA Motive så på? Sikkert er det i hvert fald at EA har en del IP'er inaktive IP'er såsom Dead Space, SSX, Fifa Street og Dante's Inferno.

Med udelukkelsesmetoden vil det nok tage os en del tid at finde frem til svaret medmindre EA Motive selv melder noget ud.

Mirror's Edge Catalyst

Relaterede teksterIndlæser mere indhold