Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Gears 5

Insider: Gears-udviklerens næste spil bliver et mindre, eksperimenterende projekt

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Black Tusk Studios blev i 2015 omdøbt til The Coalition, og Microsoft satte dem til at arbejde på Gears of War-serien, der i sin tid var blevet skabt af Epic Games. Siden da har de udelukkende arbejdet med Gears-spil, men for nyligt løb der rygter om, at studiet også ville prøve kræfter med en ny IP.

De rygter har spiljournalisten Jeff Grubb nu kommenteret på i en podcast. Her fortæller han, at deres sideprojekt, skal udkomme før Gears 6, og at hovedformålet med spillet er, at udforske den nye Unreal Engine 5, som The Coalition netop har meddelt, at de flytter deres fremtidige udvikling til. Derfor bliver der ifølge Grubb tale om et mindre sideprojekt, der ikke nødvendigvis involverer Gears.

Sidste år udkom Gears Tactics, som The Coalition udviklede sammen med Splash Damage, så de er ikke ubekendte med at lave andre typer spil end tredjepersons-skydespil.

The Coalition meldte tidligere ud, at de ikke har noget at annoncere i den nærmeste fremtid, så der går nok lidt, inden vi rent faktisk får mere at vide om projektet.

Gears 5

Relaterede tekster

7
Gears 5: HivebustersScore

Gears 5: Hivebusters

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

The Coalition vender tilbage til seriens rødder med en fokuseret og stemningsfuldt kampagne, der ikke indeholder et eneste kedeligt øjeblik.

Gears 5Score

Gears 5

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Kortere titel, længere spil. Gears 5 siger mest, når det holder sin mund.

0
Julen er kommet til Gears 5

Julen er kommet til Gears 5

NYHED. Skrevet af Carl Nielsen

Fra i dag og frem til d. 22. december, er der "Gearsmas celebrations" i Gears 5. I denne periode kan du låse op for en julemandsudgave af Marcus Fenix, spille Horde moden...Indlæser mere indhold