Dansk
Gamereactor
nyheder
Red Dead Redemption

Insider mener at både Red Dead Redemption remaster og Red Dead 2-opdatering er på vej

Chris Klippel har tidligere haft ret hvad angår Rockstars gøren og laden.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det kan være ret svært at gætte sig til hvad Rockstar reelt set foretager sig. Vi ved selvfølgelig at de arbejder på Grand Theft Auto VI, men de bør have ressourcer nok til at have adskillige jern i ilden. Den franske journalist Chris Klippel mener at vide lidt om planerne.

I en række beskeder på Twitter fortæller han, at han har hørt fra interne kilder hos Rockstar, at de planlægger et større remaster af det originale Red Dead Redemption 2, noget som ikke bare han men adskillige andre har peget på igennem årene.

Angiveligt arbejder de også på den længe ventede next-gen opdatering til Red Dead Redemption 2, men afsløringen af denne er åbenbart blevet skubbet, netop fordi projektet udvidede sig til også at inkludere et remaster af originalen. Begge har været under udvikling siden slutningen af 2020.

Naturligvis er det her ingen bekræftelse, og vi bør vente til at Rockstar har noget officielt at vise, men ville du være interesseret i et remaster af det originale spil?


Red Dead Redemption

Relaterede tekster

Red Dead Redemption (PS4/Switch)Score

Red Dead Redemption (PS4/Switch)

ANMELDELSE. Skrevet af Marie Liljegren

John Marston rider igen. Men holder Read Dead Redemption stadig i dag, og får vi nok for penge i denne nye udgave af klassikeren til Nintendo Switch og PlayStation 4?

Undead NightmareScore

Undead Nightmare

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki - Gamereactor SE

Det vilde vesten er blevet endnu vildere efter zombier har overtaget alt fra prærien til ranches og byer. John Marston står over for sit hårdeste eventyr hidtil.Indlæser mere indhold