Dansk
Gamereactor
nyheder

Insider påstår at et større Xbox-projekt bliver "shadow droppet" under Xbox Game Showcase

Og vi får måske et første kig på en Xbox-håndholdt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der er kun få dage til at Microsoft endelig blænder op for Xbox Game Showcase, og forhåbentlig viser deres mange kommende eksklusiver frem. Men skal man tro et nyt rygte fra en relativt pålidelige kilde, så vil Microsoft tage skridtet videre end bare at vise os disse spil.

Den spanske insider eXtas1s har i flere omgange korrekt forudsagt Microsofts gøren og laden de seneste år, og slår fast i en ny udsendelse på Youtube, at vi kan forvente at se tre store bevægelser fra Microsoft under Xbox Game Showcase.

Mere specifikt siger han at vi kommer til at se en pludselig lancering (eller shadow drop) af et af de kommende spil finansieret af Microsoft. Præcis hvilket ved vi ikke, men vi forestiller os at det eksempelvis kunne være Towerborne, eller Gears-samlingen som vi tidligere har hørt om, eller sågar den nye Starfield-udvidelse.

Han påstår også at Octopath Traveler kommer til Xbox lige om lidt, og at det lander på Xbox Game Pass i den her måned, og at vi meget vel kunne få et tidligt første kig på en Xbox-håndholdt.

Hvad glæder du dig til at se?

Insider påstår at et større Xbox-projekt bliver "shadow droppet" under Xbox Game Showcase


Indlæser mere indhold