Dansk
Gamereactor
nyheder
Sekiro: Shadows Die Twice

Insider: Sekiro Shadows Die Twice ankommer potentielt til Xbox Game Pass eller PS Plus

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Potentielt ankommer FromSoftware's Sekiro Shadows Die Twice til Xbox Game Pass eller PS Plus i den nærmeste fremtid, hvis man skal tro på ordene fra insider Nick "Shpeshal Ed" Baker fra XboxEra på sin Twitter. Tidligere forudså Shpeshal Ed, at Final Fantasy VII Remake ville ankomme til PS Plus i denne måned, så brugeren er muligvis værd at tro på.

Flere antager, at titlen er for stor til at udkomme til PS Plus, men at insideren hinter til Xbox Game Pass i stedet. Det er ikke til at vide, da Shpeshal Ed bare har skrevet: "If you're thinking of buying Sekiro in the next couple of months or so....maybe hold off. Just in case", og altså ikke hinter til hvilken platform Sekiro kommer til.

Sekiro Shadows Die Twice udkom til konsoller og PC tilbage i 2019, og var hurtigt utroligt populært med over 2 millioner eksemplarer solgt på mindre end 10 dage.

Selvom det virker usandsynligt, at Sekiro ankommer til PS Plus, så er det ikke umuligt. I de seneste måneder har PS Plus givet større titler som Control og seneste Final Fantasy VII Remake ud, så det kan være at Sony har oppet deres game i 2021, hvem ved.

Hvad håber I på bliver Xbox Game Pass eller PS Plus i næste måned?

Sekiro: Shadows Die Twice
Sekiro: Shadows Die Twice

Relaterede tekster

Sekiro: Shadows Die TwiceScore

Sekiro: Shadows Die Twice

ANMELDELSE. Skrevet af Søren Svanhof

En gammel, hengemt licens har fået langt mere end et nyt lag lak, og endnu et moderne Miyazaki-mesterværk er født.Indlæser mere indhold