Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Death Stranding

Insider siger at Death Stranding ankommer i "Extended Edition" med mere indhold

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Death Stranding udkom på PlayStation 4 (og efterfølgende på PC), og er blandt de spil de spil der godt nok kører bedre på PlayStation 5, men ikke har fået nogen direkte opdatering der drager fordel af konsollens ekstra hestekræfter. Dog siger en insider nu at Kojima Productions ikke bare arbejder på sådan en opdatering, men at der er mere indhold på vej.

Det er insideren Navtra vi snakker om, som vi ikke personligt har megen kendskab til, men hører har nogle korrekte forudsigelser om blandt andet Mads Mikkelsens involvering i projektet i rygsækken. Tag dog dette med et alvorligt gran salt alligevel.

Ovre på ResetEra siger han at der er en "Extended Edition" under udvikling, og at denne vil byde på nyt indhold.

"If you're interested in Death Stranding but haven't played it yet, it might be worth it to wait a lil bit. Even if there's an upgrade path I think it will be paid since there's new story content in this version"

Han refererer til om hvorvidt denne nye version bliver en opdatering, eller en separat udgave nogle måske skal betale for.

Hvad synes du om ideen?

Death Stranding

Relaterede teksterIndlæser mere indhold