Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Diablo II

Insider siger at Diablo II Remastered er blevet skrottet

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Der har svirret rygter om de mange projekter Blizzard har haft gang i de seneste mange år i noget tid. Hvorimod vi endelig fik to af dem, Overwatch 2 og Diablo IV, serveret, så er der endnu flere som vi mangler at se overhovedet.

HQ

Blandt disse finder vi et stort remaster af Diablo II, som eftersigende har været under udvikling længe, men nu tyder noget på, at det åbenbart er blevet aflyst helt. En insider på Reddit udgav nemlig en masse detaljer om Diablo IV for hele fire måneder siden, som dengang blev afskrevet på grund af mængden af rygter, men nu viser de sig at være helt og aldeles korrekte, som tilføjer ekstra kredibilitet til insideren.

Der står nemlig også i indlægget, at selvom der har været planer om et remaster af Diablo II, så blev dette skrottet til fordel for et komplet "reset" af serien.

"Diablo II Remake/Remaster was planned, but they later realized that it would be much better to give the franchise a complete reset and put majority of the fans requests into 1 giant package."

Det vides endnu ikke hvornår spillet udkommer.

Diablo II

Relaterede tekster

9
Diablo IIScore

Diablo II

ANMELDELSE. Skrevet af Jacob H. Nielsen

Diablo 2 er Blizzards opfølger til Action-RPGÆet Diablo 1996, og det bringer spilleren med tilbage i kampen imod den ultimative ondskab, nemlig Diablo, djævelen selv.Indlæser mere indhold