Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
F1 2021

Insider siger at F1 2022 vil droppe kampagnen til fordel for tilføjelsen af superbiler

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

F1-serien har haft nogle gode år, hvor de diverse kapitler har fået ros for kørefysik, fartfølelse og grafik. Dog har kritikere og fans ikke taget helt lige så godt imod spillets forsøg på at lave en narrativ kampagne, og en insider siger nu at denne skrottes i årets spil til fordel for en lidt... bizar tilføjelse.

Spørger du Tom Henderson, der har skrevet en artikel om emnet ovre hos Xfire, så vil F1 2022, der udkommer senere på året, droppe den såkaldte Breaking Point-kampagne, og i stedet vil du kunne køre i superbiler, eller "super cars", som ellers aldrig har været en del af serien. Disse bliver en del af ny Hub-verden ved navn "F1 LIFE":

"F1 LIFE allows players a more behind-the-scenes look at the lives of actual Formula 1 drivers, with players being able to purchase and collect various luxurious items.
These items will include the likes of expensive watches and designer glasses.
However, one of the biggest additions to the game, that is also included as part of the F1 LIFE feature, is the introduction of supercars that players will be able to collect and drive."

Du bør naturligvis tage alt det her med et gran salt, men lyder det interessant i dine ører?

F1 2021

Relaterede tekster

0
F1 2021Score

F1 2021

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Claus har endnu en gang kørt stærkt i Codemasters nyeste F1-spil, denne gang med EA som udgiver. Er der sket store ændringer, eller er alt ved det gamle?

0
F1 2021 - Preview

F1 2021 - Preview

PREVIEW. Skrevet af Jakob Hansen

Codemasters introducer en ny historiedel, men eller er øjnene for det meste rettet mod bakspejlet i dette års udgave af den traditionsrige Formel 1-serie.Indlæser mere indhold