Dansk
Gamereactor
nyheder
Pikmin 3

Insider siger at Pikmin 3 snart kommer til Switch

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nintendo har gjort en stor forretning ud af at supplere deres originale Switch-spil med genudgivelser af Wii U-titler, der ikke fik den anerkendelse de fortjente på den gamle hardware. Mærkeligt er det dog, at Pikmin 3 endnu ikke er ankommet til Switch, men det bliver der åbenbart snart lavet om på.

Det er ikke første gang at et rygte har påstået dette, men VentureBeats Jeff Grub siger nu i en artikel, at Pikmin 3 snart ankommer på platformen, og at det naturligvis får selskab af en række Mario-remasters.

"But Nintendo obviously has games in the works. Intelligent Systems only oversaw Tecmo Koei's production of Fire Emblem: Three Houses because it was working on this. Other Nintendo studios will have games ready for release soon, as well. That includes the 3D Mario remasters, but it should also include Pikmin 3 Deluxe."

Vi håber på at se mere til Nintendos planer for 2020 inden længe, men det lader til at afsløringerne kommer enkeltvis, i stedet for via en Direct.

Pikmin 3

Relaterede tekster

9
Pikmin 3Score

Pikmin 3

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Efter en lang pause er Nintendo igen klar til at sende de finurlige Pikmins på eventyr, men har det været ventetiden værd?

5
Rygte: Pikmin 3 kommer til Switch

Rygte: Pikmin 3 kommer til Switch

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Der blev udgivet en række gigantiske titler til Wii U-konsollen, men fordi at forbrugere verden over simpelthen ikke fandt selve hardwaren synderligt fascinerende, så var...

4
Stærk premiereuge for Pikmin 3

Stærk premiereuge for Pikmin 3

NYHED. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

I sidste uge kunne vi fortælle hvordan Pikmin 3 satte skub i Wii U-salget i Japan. Nu har My Nintendo News fulgt op på salgstallene ved at vise hvor meget de to...Indlæser mere indhold