Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Star Wars Jedi: Fallen Order

Insider: "Star Wars Jedi: Fallen Order II kommer måske allerede i år"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Dette efterår tyder allerede på at blive lidt mere tætpakket end forrige, eftersom at en masse forsinkede spil nu endelig vil blive udgivet i 2022. Alligevel mener én prominent insider, at der er plads til endnu en gigant, og det er ingen ringere end Star Wars Jedi: Fallen Order II, en direkte efterfølger til det første spil i serien, som der ikke rigtig har hersket nogen tvivl om at Respawn har arbejdet på siden lanceringen af det første.

I den seneste udgave af Grubbsnax siger insider Jeff Grubb, at han ikke ville blive overrasket hvis spillet ville blive afsløret før E3-sæsonen, og at en lancering i år også virker sandsynlig.

Nu er der som sådan ikke noget E3 i år, men det forventes stadig at udgivere vil, i løbet af foråret og sommeren, afholde deres egne pressekonferencer online, hvor der checkes ind på diverse projekter.

Naturligvis bør du tage det her med et gran salt, men ifølge diverse jobopslag og udtalelser, så synes det ret sikkert at Respawn arbejder på en efterfølger.

Star Wars Jedi: Fallen Order

Relaterede teksterIndlæser mere indhold