Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Marvel's Spider-Man 2

Insomniac lover, at Spider-Man 2 vil se endnu bedre ud ved lanceringen

Forhåbentlig kommer der ikke nogen visuelle nedgraderinger i denne omgang.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Til San Diego Comic-Con fremviste Insomniac en ny trailer til deres kommende Marvel's Spider-Man 2. Ikke overraskende ligner det PS5-eksklusive spil lidt af et grafisk festfyrværkeri, og det er der også flere brugere på Twitter, der allerede har kommenteret på.

Som et respons på et Tweet, der roser spillets ansigtsanimationer, skriver Insomniacs director of community and marketing, James Svenenson: "And it'll be even better by launch."

Det er langt fra usandsynligt, at udviklerne vil have finpudset karaktermodellerne yderligere, når spillet lancerer om nogle måneder. Men med tanke på den store kontrovers, der herskede omkring det originale Spider-Man fra 2018, er det alligevel en ret modig udtalelse.

Dengang var flere fans utilfredse med, at det endelige spil ikke så lige så godt ud, som i de trailere og screenshots, der blev frigivet før lancering, og særligt lysets spejling i et par famøse vandpytter skabte meget debat.

Hvor godt Spider-Man 2 kommer til at se ud, finder vi med sikkerhed ud af den 20. oktober, hvor spillet udkommer.

Marvel's Spider-Man 2

Relaterede teksterIndlæser mere indhold