Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Fuse

Insomniac mener ikke at Wii U er next gen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Insomniac Games VD Ted Price holdte for nyligt en spørgerunde på Reddit, og da snakken faldt på next gen og Wii U, var hans holdning til Nintendos konsol ganske klar: det er ikke next gen.

Her på redaktionen, må vi være ganske enige i den betragtning. For selvom maskinen byder på nye tricks og et stort potentiale, føles den som Wii-konsollen gjorde i sin tid: den svageste i trioen (hvis vi skal tro de foreløbige detaljer om Microsofts og Sonys next gen-konsolbud).

Price svarede: "Wii U is something I'd consider more current gen - but we're not working on games for it."

Ikke overraskende er han mere positiv omkring Sonys PlayStation 4:

"When it comes to PS4 I'm excited that they seem to lowering barriers for independent developers. It's cool to see almost weekly announcements from Sony explaining how they're opening things up for indies. And of course I'm very excited to see what Microsoft announces soon."

Hvad mener I? Er Wii U next gen, en mellemting, eller noget helt tredje?

Fuse
Der gives bonuspoint for at nå at skrive "NEJ WII 2 SUXX" før vores bruger Desilvaraja.

Relaterede tekster

FuseScore

Fuse

ANMELDELSE. Skrevet af Tobias Garsten

Fra skaberne af Ratchet & Clank og Resistance kommer årets måske mindst vovede spil. Men er Fuse nødt til at være vovet for at være godt? En forvirret Tobias har svaret.

Insomniac mener ikke at Wii U er next gen

Insomniac mener ikke at Wii U er next gen

NYHED. Skrevet af Lee West

Insomniac Games VD Ted Price holdte for nyligt en spørgerunde på Reddit, og da snakken faldt på next gen og Wii U, var hans holdning til Nintendos konsol ganske klar: det...

3
Fuse demo ude nu - se traileren her

Fuse demo ude nu - se traileren her

NYHED. Skrevet af Lee West

Fuse er på vej til Xbox 360 samt PS3. Og nu er der en demo ude for spillet, som lader op til fire spillere teste co-op online eller endda spille to på samme skærm, hvis...

2
Prøv Fuse allerede i næste uge

Prøv Fuse allerede i næste uge

NYHED. Skrevet af Lee West

Insomniac kan fortælle, at nysgerrige gamere kan få en prøvetur i det kommende actionspil Fuse allerede i næste uge. På tirsdag udkommer der nemlig en demo til spillet på...Indlæser mere indhold