Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Sunset Overdrive

Insomniac pointerer igen at de gerne vil lave Sunset Overdrive 2

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er ikke første gang at Insomniac Games har vist interesse i at lave en efterfølger til Sunset Overdrive, men nu gør de noget ud af pointerer det endnu en gang. Microsoft har for ikke synderligt lang tid siden afsløret, at de ønsker at forøge mængden af stærke førstepartstitler på Xbox-konsoller fremadrettet, og de har også købt nye studier, så det er pudsigt sammentræf.

For nylig talte Insomniac-chefen Ted Price med IGN om etableringen af nye spilserier, og her fortalte han at holdet meget gerne vil lave en efterfølger en dag.

"You know what players liked and didn't like so, doing a sequel for any game, be it Sunset Overdrive or something else, is an opportunity to deliver something to fans that's significantly better than the original, and that's something that I think we [at Insomniac] would love to do someday."

Samtidig kunne man forestille sig at Sony gerne vil have en efterfølger til Spider-Man. Hvad tror du deres næste projekt er?

Sunset Overdrive

Relaterede teksterIndlæser mere indhold