Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Division 2

Instruktør: "The Division-filmen er godt på vej"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Størstedelen af de Hollywood-film der er baseret på spil klarer sig ikke ligefrem godt, og der er kun en håndfuld undtagelser til denne ellers relativt uomtvistelige regel. Dog forsøger Ubisoft at ændre dette med en række filmatiseringer af deres største spil, deriblandt The Division.

Som bekendt står Jake Gyllenhaal og Jessica Chastain til at spille hovedrollerne, og de instrueres af Deadpool 2- og Hobbs & Shaw-instruktøren David Leitch, der nu har givet os en opdatering på filmen.

I et interview med The Hollywood Reporter bekræfter han, at udviklingen nu for alvor skrider frem.

"the process is accelerating quickly. I'm excited about the material, and it is potentially next for us. We are currently in the script phase. Then, it's about getting everybody's schedules to line up and making sure that we're ready to go with a script we're 100 percent behind. That process is accelerating quickly. I love that material, and I love the potential of working with those two incredible actors [Gyllenhaal and Chastain]."

Glæder du dig til filmen?

The Division 2

Relaterede tekster

0
The Division 2: Warlords of New YorkScore

The Division 2: Warlords of New York

ANMELDELSE. Skrevet af Eirik Hyldbakk Furu

At skulle betale for en rejse tilbage til, hvor det hele startede, er det hele værd, når miljødesignet er i top, og når bosskampene er langt mere unikke, end vi er vant til.Indlæser mere indhold