Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Bioshock

Instruktør undskylder for den sidste boss-kamp i det originale BioShock

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Bioshock betragtes som værende et af de bedste moderne spil, og det har været en inspiration for mange udviklere i branchen. Naturligvis ser skaberen altid problematikker med sit værk, og dette er også tilfældet her. Spørger man nemlig instruktør Ken Levine, så er den sidste boss-kamp i spillet alt andet end tilfredsstillende.

I forgårs begyndte den jødiske festival Yom Kippur, og her er der tradition for at man undskylder. Dette har Levine gjort, og han undskylder for boss-kampen imod Atlas.

Han har skrevet følgende via Twitter:

"Today is the Jewish day of atonement, it seems. So I'm here to apologize for the naked Atlas boss battle at the end of BioShock."

Er du enig med Levine?

Bioshock

Relaterede tekster

BioshockScore

Bioshock

ANMELDELSE. Skrevet af Kristian Troelsen

Havvand får det meste til at ruste, men Rapture stråler stadig skarpt. Bioshock er landet tungt på PS3 og Kristian fortæller alt...

BioshockScore

Bioshock

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Et af årets vigtigste spil er endelig landet, og Tanggaard har taget turen gennem undervandsbyen Rapture...Indlæser mere indhold