Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Insurgency: Sandstorm

Insurgency: Sandstorm er nu profitabelt efter 500.000 registrerede spillere

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Insurgency: Sandstorm udkom efter en række forskellige forsinkelser i december måned, og anmeldelserne lod da også til at være relativt positive. Samtidig er der en række større udgivere der har udtrykt skuffelse over at deres spil kun har solgt adskillige millioner eksemplarer. Sådan er det dog ikke her.

Udvikleren New World Interactive har afsløret via blandt andet Steam, at de nu kan fejre at 500.000 spillere har registreret sig og prøvet spillet.

Det lyder ikke af synderligt mange vel? Jo, for New World er faktisk uhyre tilfredse, for med dette antal er spillet nu profitabelt, og de har nu genindtjent samtlige udgifter associeret med udviklingen.

"We're also thrilled to announce that over 500,000 copies of Insurgency: Sandstorm have now been sold, already making back the budget of development, marketing, and then some. "

Vi ønsker New World stort tillykke.

Insurgency: Sandstorm

Relaterede tekster

7
Insurgency: SandstormScore

Insurgency: Sandstorm

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

New World Interactive forsøger sig med en ny form for multiplayer-skydespil. Claus står klar med en dom.Indlæser mere indhold