Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Insurgency: Sandstorm

Insurgency: Sandstorm vil alligevel ikke indeholde en kampagne

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

New World Interactive har netop annonceret, at Insurgency: Sandstorm alligevel ikke vil indeholde en kampagne. Spillets blev ellers fremvist ved dette års E3 med en trailer fra spillets kampagne, men udvikleren vil hellere bruge deres fokus på at skabe en solid onlinedel.

Udvikleren har også under udviklingen af spillet skiftet lederskab, hvilket også kan være grunden til det pludselige skifte. Creative director Andrew Spearin, der har været med holdet siden starten, har forladt studiet, og er blevet erstattet af Michael Tsarouhas, der blandt andet har haft rollen som community manager, casting director og stemmeskuespiller.

Så du frem til kampagnen i Insurgency: Sandstorm, eller glæder du dig over det store fokus på spillets onlinedel?

Insurgency: Sandstorm

Relaterede tekster

7
Insurgency: SandstormScore

Insurgency: Sandstorm

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

New World Interactive forsøger sig med en ny form for multiplayer-skydespil. Claus står klar med en dom.Indlæser mere indhold