Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Saints Row: The Third

Intet eksklusivt i Saints Row 3

PS3-ejere blev lovet ekstra spiltype

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

På Sonys pressekonference under E3 tidligere i år meddelte Jack Tretton, at der ville være en eksklusiv spiltype med i PlayStation 3-versionen af Saints Row: The Third. Den skulle omhandle spillets signaturvåben (en stor lilla dildo).

Det er meget muligt at denne spiltype kan have været Whored Mode, hvor spilleren skal overleve bølge efter bølge af fjender. Men nu hvor spillet er ude, kan vi konstatere at PlayStation 3-ejere tilsyneladende ikke får noget eksklusivt materiale, da Whored Mode er tilgængelig i alle tre versioner af spillet.

Nyheden er blevet opdateret her.

Saints Row: The Third

Relaterede tekster

Saints Row: The ThirdScore

Saints Row: The Third

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki - GR SE

Spilverdenens svar på Beavis & Butt-head, Jackass og Jersey Shore er tilbage. I Saints Row: The Third er galskaben grovere, større og endnu sjovere. Jonas har levet livet som pimp.

0
En "ægte" Saints Row Genki Manapult på eBay

En "ægte" Saints Row Genki Manapult på eBay

NYHED. Skrevet af Lee West

Du kan muligvis erindre udvidelsen til Saints Row: The Third, hvor du fik et noget anderledes køretøj. Den såkaldte Saints Row Genki Manapult er baseret på en 1956 Ford...Indlæser mere indhold