Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Apex Legends

Invictus Gaming forlader konkurrencedygtige Apex Legends

Holdet forlader scenen på trods af først at have erhvervet en liste for et år siden.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Invictus Gaming er den seneste esportsorganisation, der har meddelt, at den forlader den konkurrenceprægede Apex Legends scene. Som nævnt i en erklæring på Twitter har holdet givet en kort grund til sin exit og har sagt, at det er "taknemmeligt" for de spillere, der har repræsenteret det lige siden det erhvervede et hold i scenen.

Med hensyn til hvorfor Invictus forlader Apex-scenen, udtalte teamet, at dets "position" og "bæredygtighed i Apex Legends-rummet" er grunden til, at det gør en exit.

Afslutningsvis tilføjede Invictus: "Vi er evigt taknemmelige for Noiises, Brynn, Blasts, Urban, JMW og Graceful for at repræsentere Invictus Gaming i Apex Legends; vi ønsker dig held og lykke i alle dine fremtidige bestræbelser, og vi vil altid heppe på dig på."

Apex Legends

Relaterede tekster

Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Respawn Entertainment giver os deres bud på en adrenalinpumpende battle royale-oplevelse. Fungerer det dog som tiltænkt?Indlæser mere indhold