Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Freedom Fighters

IO Interactives Freedom Figthers er nu tilgængelig på Steam og GOG

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Da IO Interactive købte sig fri af kontrakten med Square Enix fik de samtidig fuld kontrol over en række af deres tidligere serier. Indtil videre har den danske udvikler primært koncentreret sig om nye kapitler i den populære Hitman-serie, men nu gør en gammel kending comeback.

HQ

Det drejer sig om Freedom Fighters fra 2003, der nu for første gang er tilgængeligt i digital form på Steam og GOG.

Spillet foregår i en alternativ tidslinje, hvor Sovjetunion er forblevet en global supermagt, og hvor verdensrevolutionen nu også nærmer sig USA fra alle sider.

Du styrer Chris Stone, en frihedselskende blikkenslager, der er vælger gribe til våben, da Sovjetterne invaderer New York. Undervejs i spillet kan du hyre andre frihedskæmpere til at bekæmpe truslen udefra.

Udgivet på et tidspunkt hvor forholdet mellem Rusland og Vesten var tæt på normaliseret virker spillet næsten mere relevant i dag, om end det moderne fjendebillede, dog ikke modsvares af tidsvarende grafik og gameplay. Der er således blot tale om en genudgiveles og ikke en remaster.

Freedom Fighters

Relaterede tekster

0
Freedom FightersScore

Freedom Fighters

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Nielsen

Selvom denne historie virker meget dyster og kompleks er her dog alligevel tale om et forholdsvist lettilgængeligt actionspil.

0
Freedom Fighters

Freedom Fighters

PREVIEW. Skrevet af Thomas Tanggaard

Tilbage i år 2002, var Freedom Fighters - dengang kaldet Freedom: The Battle for Liberty Island - gemt godt af vejen på E3.

0
Freedom Fighters

Freedom Fighters

PREVIEW. Skrevet af Alan Vittarp Rasmussen

Det er altid svært at følge op på en succes, og man må sige, at Hitman spillene - med Agent 47 i hovedrollen - har været een af slagsen.



Indlæser mere indhold