Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Avatar: The Way of Water

James Cameron har allerede tænkt på Avatar 6 og 7

Hvis du troede at fem eventyr på Pandora var nok, ja så er der mere i vente.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi har allerede slået fast at Avatar: The Way of Water skal være blandt de bedst omsættende film nogensinde før den overhovedet kan betragtes som værende profitabel. Men hvis det ender sådan, så kan vi se frem til meget, meget mere Avatar.

Lige nu forholder det sig sådan at der er konkrete planer for en fjerde og femte film, som vil ankomme i 2028, men hvad med efter? Ja, så er der Avatar 6 og Avatar 7 at glæde sig til. I et interview med The Hollywood Reporter siger instruktør James Cameron følgende:

"I'd be 89 by then. Obviously, I'm not going to be able to make Avatar movies indefinitely, the amount of energy required. I would have to train somebody how to do this because, I don't care how smart you are as a director, you don't know how to do this."

Glæder du dig?

Avatar: The Way of Water

Relaterede teksterIndlæser mere indhold