Dansk
Gamereactor
nyheder
Assassin's Creed Shadows

"Japansk" underskriftindsamling om at lukke ned for Assassin's Creed Shadows kommer måske ikke rigtig fra japanere

Det hele er allerede blevet ret giftigt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Godt nok har Ubisoft afsløret at antallet af forudbestillinger på Assassin's Creed Shadows er skyhøje, men ligeledes er spillet, allerede nu, kontroversielt, og det lader primært til at være grundet valget af den historiske figur Yasuke som spillets ene hovedfigur.

Det lader til at nogle af de kritiske stemmer er fra Japan, og primært lader til at være vrede over at Ubisoft ikke har taget udgangspunkt i to japansk udseende hovedpersoner, i stedet for Yasuke og så Naoe. Der er sågar startet en underskriftindsamling om at få spillet "cancelled", og denne er også tilsyneladende startet i Japan.

Men Respawn First har kigget lidt nærmere på denne underskriftindsamling, der stiger med lynets hast, og som tilsyneladende er lavet af og for japanske forbrugere, der ønsker spillet lukket ned grundet hvad de ser som en fornærmelse imod deres kultur. Men det kan være at en god portion af disse underskrifter kommer udenfor Japan.

De har blandt andet undersøgt kommentarerne, hvor der er ret tydeligt at en god del af dem der om ikke andet har kommenteret på indsamlingen har vestlige navne som Mendy, Gilbert, Zachory, Josh, Kevin, Nathaniel, Austin, Cameron og Matthew.

Desuden påpeger mediet også, at japanske forbrugere primært har brokket sig over arkitektur og kulturelle normer, og ikke så meget direkte om Yasuke, som lader til at være det primære omdrejningspunkt for vreden herhjemme.

"Stop pandering to dim witted, forever outraged woke Marxist. No one likes that crap and if you don't believe me watch your sales numbers," siger en af dem der har underskrevet.

"Iv waited for type of assassin's creed game since they came out and I'm beyond disappointed, I will not buy this, I will not buy your diversified remakes. Just stop. It wouldn't been alot better if you would a least give us the choice of being gay instead of forcing an identity on a real life person that existed," siger en anden.

Assassin's Creed Shadows

Relaterede teksterIndlæser mere indhold