Dansk
Gamereactor
nyheder
Assassin's Creed Shadows

Japanske gamere er ikke glade for Assassin's Creed Shadows

De er blandt andet utilfredse med, at ikke begge hovedpersoner er af japansk afstamning.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Onsdag blev Assassin's Creed Shadows for første gang vist frem med en pre-rendered story trailer samt en trailer, der gik lidt tættere på spillets to hovedpersoner.

Det lader dog til, at en god portion japanske gamere er godt utilfredse med hvad de så. Blandt andet er de ikke glade for, at en af de to karakterer ikke er af japansk afstamning, når nu spillet endelig kommer til at udspille sig i Japan.

Den kvindelige shinobi Naoe er japansk, mens den anden karakter, den afrikanske mand Yasuke som er en historisk karakter, ankom til Japan i 1579, lige der hvor handlingen i Assassin's Creed Shadows begynder. Han bliver ofte fremstillet som samurai (og det gør Ubisoft også), men der er faktisk ingen beviser på, at Yasuke nogensinde blev samurai.

Derudover klager de de japanske gamere også over, at sværd bliver holdt forkert, at kropsbeskyttelsen sidder forkert, at omgivelserne har kinesisk design og ikke japansk og at Naoe slet ikke ser japansk ud. Flere kalder det for et "fake Japan", som er lavet for at tilfredsstille det vestlige publikum. Og der er endda enkelte, som trækker racisme-kortet.

Hvad tænker du om de her kommentarer fra japanske gamere? Har de en case, eller er de lige hurtige nok med at komme til ved tasterne?

Assassin's Creed Shadows

Relaterede teksterIndlæser mere indhold