Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Fortnite

Japko og Kami er Gamers8 Med Fortnite mestre

Duoen er på vej hjem med $500.000 i præmiepenge.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ved at samle op på FIFAe Club World Cup og Tekken 7 Nations Cup-nyhederne fra Gamers8-festivalen i Riyadh, Saudi-Arabien, kan vi nu også rapportere om Gamers8 Featuring Fortnite-turneringen, og hvem der er blevet kronet som vinder.

Efter et par dages konkurrence er "Japko" og "Kami" nu blevet kronet som mestre efter at have formået at nette flest point i en 44-hold Duo-format begivenhed. Dette resultat har set parret gå hjem med $ 500.000 i præmiepenge, hvilket er $ 200.000 mere end hvad den andenplacerede duo af "FHD" og "Hero" vil gå væk med.

Hvad angår det næste for Gamers8, mens Fortnite er afsluttet nu, vil der stadig være konkurrence i StarCraft II, Rennsport, PUBG: Battlegrounds, Dota 2 og mere i de kommende uger.

Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.

8
Fortnite - Am I too old for this sh*t?

Fortnite - Am I too old for this sh*t?

ARTIKEL. Skrevet af Christian "ZtryDar" Jensen

I weekenden blev der afholdt Fortnite Global championship i Royal Arena hvor 200 duo-spillere kæmpede om titlen som Fortnite Champion 2023, 7. sæson. Vores Counterstrike skribent ZtryDar var derude og kigge - meget mod sin vilje.Indlæser mere indhold