Dansk
Gamereactor
hardware-tekster

JBL Live Pro 2 TWS

JBL giver dig alle de vigtigste features til en billigere penge.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

At sige at markedet for trådløse in-ears er "tætpakket" er årtiets underdrivelse, for ikke bare laver hver producent under solen mindst ét par, eller fem, vi er også efterhånden nået dertil hvor du kan kaste noget der ligner 500 kroner efter et sæt, og forvente ret basal og pålidelig funktionalitet - what a time to be alive...

HQ

Men naturligvis forholder det sig sådan at de fleste kaster deres kærlighed på mere etablerede brands, heriblandt JBL, der nu går ind i manegen på ny med Live Pro 2, der i brede træk leverer den forventede brugsoplevelse til lige omkring 1100 kroner herhjemme.

Og hvad betyder det? Jo, det betyder et relativt lille etui med solide LED-indikationer på batterilevetid, IPX5-certificering mod støv og vand, godt 40 timers afspilning på en enkelt opladning, touch-baseret styring på stammerne af hver enhed, multipoint pairing med flere enheder af gangen, aktiv støjreduktion og en række andre tilpasningsmuligheder via en dedikeret app.

JBL Live Pro 2 TWS

Se, fikst uden at være prangende, ikke sandt? Det hele er bygget med finesse, og selvom at der er tale om mat plastik der ikke som sådan gør meget væsen af sig, så er det hele kompetent sammensat, som man vist også kan tillade sig at forvente i det her prisleje. For ja, det lader til at mange andre medier roser JBL's produkt for at have en konkurrencedygtig pris, men jeg vil minde om at du kan få de decideret glimrende OnePlus Buds Pro til under 900 kroner, og Sonys WF-1000XM4 til bare 150 kroner mere visse steder på tilbud. De der 1100 kroner gør ikke at JBL Live Pro 2 er en selvskrevet succes.

Dette er en annonce:

Det skal dog siges at JBL leverer en række solide specifikationer til den pris. Etuiet har trådløs opladning, der er også fast charging og som nævnt ovenstående er multipoint ikke som sådan helt almindeligt blandt centrale konkurrenter. Jo, du kan få det meste i Nothings Ear (1) til en billigere penge, men udover det? Ja, måske er der noget om snakken.

Lydprofilen er desuden pålidelig. Der er ikke samme "over-bas" som vi ser JBL's højtalere fra tid til anden, men der er heller ingen særprægede karakteristiske der adskiller Live Pro 2 fra flokken. De lyder med andre ord; fint, igen fikst uden at være prangende, og vi kan ikke ligefrem se en almen forbruger blive direkte skuffet. Det samme gælder i øvrigt for støjreduktionen - den er fin. De er ikke på niveau med førnævnte XM5'ere, eller AirPods Pro, eller Bowers and Wilkins PI7. Mangler du et direkte sammenligningsgrundlag kan man eventuelt pege på Jabra Elite 7 Pro.

JBL Live Pro 2 TWS

Men som sagt er der ikke rigtig noget der direkte mangler her. Kigger du på det samlede antal features, hvor særligt trådløs opladning skiller sig ud, får du meget for pengene, og du skal supplere med adskillige hundrede kroner for at få adgang til Google Buds Pro og XM5'ere (der ikke er på tilbud), så JBL er i mål den her gang.

Dette er en annonce:
08 Gamereactor Danmark
8 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede teksterIndlæser mere indhold