Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dead Space

John Carpenter vil gerne lave Dead Space-film

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Dead Space handler, som de fleste ved, om en ingeniør, ubehagelige deformiteter, mareridsagtige religøse galninge og gys i rummet. Noget vi her på Gamereactor tror, sagtens kunne omsættes til en fornuftig spillefilm.

Det mener gyserlegenden John Carpenter også. Faktisk ville han gerne stå for sådan en af slagsen. Det fortæller han i et interview til Gameinformer.

Selv siger han:
"You know it's great. I maintain that Dead Space would just make a great movie because you have these people coming onto an abandoned, shut-down space ship and they have to start it up and something's on board. It's just great stuff."

"I would love to make Dead Space, I'll tell you that right now."

Med tanke på at John Calhoun (produceren på Dead Space 3) selv har udtalt at Carpenter-klassikeren The Thing var en stor inspirationskilde, virker det som et perfekt match. Nu håber vi bare, at EA læser med.

Hvad mener I? Er Carpenter den perfekte til opgaven, og er sådan en film overhovedet nopget, som I gerne vil se?

Dead Space

Relaterede tekster

Dead SpaceScore

Dead Space

ANMELDELSE. Skrevet af Henrik Bach

Ingeniøren Isaac Clarke står over for sit livs største opgave på fartøjet Ishimura. Henrik tog med til dedybeste afkroge af universet...Indlæser mere indhold