Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Judgment

Judgment er på vej til Xbox Game Pass

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Da Yakuza: Like a Dragon dukkede op på Xbox Game Pass midt under Microsofts E3-præsentation, blev alle seriens hovedkapitler samlet på platformen. Men Sega og Microsoft er tilsyneladende langt fra færdige med at bringe Ryu ga Gotoku Studios spil til Game Pass. For nu antyder Microsoft kraftigt, at også spinoff-titlen Judgment er på vej.

Twitter laver Xbox Game Pass lidt sjov og løjer, men det korte og det lange er, at Takayuki Yagami, hovedpersonen i Judgement, dukker op på en lang liste over forskellige karakterer på Game Pass såsom Master Chief fra Halo og Kait Diaz fra Gears of War.

To timer efter det originale Tweet "retter" Microsoft listen og streger Takayuki Yagamis navn ud på en sådan måde, at man ikke kan være i tvivl om, at de teaser spillets snarlige ankomst til Game Pass.

Judgment udkom tilbage i 2019 til PS4, men på Xbox-platformen er det kun Xbox Series X, der kan køre spillet.

Judgment

Relaterede tekster

3
JudgmentScore

Judgment

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Folkene bag Yakuza giver os et anderledes spil der dog foregår i den samme verden. Er Judgment et kig værd?

0
Judgment er på vej til Xbox Game Pass

Judgment er på vej til Xbox Game Pass

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Da Yakuza: Like a Dragon dukkede op på Xbox Game Pass midt under Microsofts E3-præsentation, blev alle seriens hovedkapitler samlet på platformen. Men Sega og Microsoft...Indlæser mere indhold