Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Jumanji: Wild Adventures

Jumanji: Wild Adventures kommer til efteråret

Dr. Smolder Bravestone & Co. er tilbage i et nyt familievenligt eventyr.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sony Pictures Consumer Products og Outright Games har annonceret Jumanji: Wild Adventures, som udkommer til Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch og PC (Steam) den 3. november i år.

Dr. Smolder Bravestone, Ruby Roundhouse, Franklin "Mouse" Finbar og Professor Shelly Oberon er alle tilbage i Jumanji: Wild Adventures. Sammen begiver de sig ud på et spændende eventyr i jagten på en skat større end deres vildeste fantasi.

Spillet byder på lokal co-op for op til 4 spillere, så man kan spille sammen med de mindre i familien og hjælpe hinanden igennem spillets puzzles og actionsekvenser. Outright Games siger, at Jumanji: Wild Adventures er en direkte efterfølger til 2019's Jumanji: The Video Game, men at det skulle være omkring fire gange større.

Se den første trailer nedenfor.

HQ
Jumanji: Wild Adventures

Relaterede teksterIndlæser mere indhold