Dansk
Gamereactor
nyheder
Just Cause 4

Just Cause-udvikler fyrer 50 ansatte og lukker to studier

Avalanche arbejder lige nu på en række projekter, deriblandt det Xbox-eksklusive Contraband.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er noget tid siden at vi har set omfattende fyringer, men nu er turen kommet til Avalanche, der er gået i en længere periode uden at udgive et større spil, men som nu skærer hele 9% af deres samlede stab fra.

I en meddelelse bekræfter studiet at det bliver til omkring 50 ansatte, men samtidig betyder det også at hele to af deres fem studier lukkes med øjeblikkelig effekt. Der er tale om studierne i New York og Montreal, som efterlader dem med studier i Stockholm, Malmø og Liverpool.

"This is an exceptionally difficult decision, but we believe it's necessary to ensure a stable and sustainable future for the company. Our focus is now on supporting all Avalanchers through this challenging time. We're grateful for the invaluable contributions of those leaving and remain committed to creating incredible gaming experiences for our players."

Studiet arbejder lige nu på Contraband, et Xbox-projekt som blev afsløret for efterhånden lang tid siden, men som vi intet har hørt til.

Just Cause 4

Relaterede tekster

0
Gamereactors rejseguide: Just Cause 4

Gamereactors rejseguide: Just Cause 4

ARTIKEL. Skrevet af Jakob Hansen

I sidste del af Gamereactors rejseguide drager vi til billedskønne Solís, der byder på forunderlige ørkener, antikke templer, skønne strande, snedækkede bjerge og et par eksplosioner hist og her.Indlæser mere indhold