Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Street Fighter 6

Kakeru er Gamers8 Street Fighter 6 Invitational sejrherre

Med Evo-mester AngryBird på andenpladsen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I forlængelse af den store Street Fighter 6-turnering, der blev afholdt i Las Vegas som en del af Evo 2023, den igangværende Gamers8-festival i Riyadh, har Saudi-Arabien nu også afholdt sin egen store SF6-begivenhed.

Kendt som Gamers8 Street Fighter 6 Invitational, så denne turnering de 32 bedste spillere fra hele verden kæmpe om en andel af en præmiepulje på $ 1 million, og efter en weekend med konkurrence har Japans Kakeru også vundet og $ 400.000 i præmiepenge.

Interessant nok, mens Kakeru er mester, kom AngryBird, sejrherren i Evo 2023, på andenpladsen efter at være blevet besejret af Kakeru i den store finale.

Hvad angår det næste for Gamers8, er PUBG Global Series 2-turneringen i gang, og CS:GO-begivenheden starter senere på ugen, alt sammen før Rocket League-majoren afslutter festivalen i næste uge.

Street Fighter 6

Relaterede tekster

2
Street Fighter 6Score

Street Fighter 6

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Capcoms væld af ikoniske karakterer er tilbage, og er endnu en gang parate til at grundsmadre hinanden.Indlæser mere indhold