Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Kane & Lynch 2: Dog Days

Kane & Lynch 2-demo på PS Plus

Din konsol henter den automatisk

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du har købt adgang til Sonys nye betalingstjeneste, kaldet PlayStation Plus, så vil din PlayStation 3 i dag automatisk hente den nye demo af Kane & Lynch 2: Dog Days.

Dødelige PlayStation 3-ejere må pænt vente til onsdag, før de kan få fingrene i demoen, og så bliver de endda nødt til at hente den manuelt, hvorimod PlayStation Plus-folk automatisk får den downloadet til maskinen, mens de er på arbejde, løbetur, indkøb, ferie og så videre. Hvis de altså har slået automatiske downloads til, selvfølgelig.

Demoen indeholder en singleplayer-bane fra spillet, samt multiplayer-delen Fragile Alliance, som vi prøvespillede i foråret. Vi har endnu ikke hørt nogen dato for en eventuel Xbox 360-version af demoen.

Kane & Lynch 2: Dog Days

Relaterede tekster

Kane & Lynch 2: Dog DaysScore

Kane & Lynch 2: Dog Days

ANMELDELSE. Skrevet af Nikolaj Kürstein Jepsen

IO Interactive har for anden gang sluppet Kane og Lynch ud fra galehuset. Denne gang foregår løjerne i Shanghais gader og stræder, og det går ikke stille for sig...

Mød skaberne af Kane & Lynch

Mød skaberne af Kane & Lynch

NYHED. Skrevet af Lee West

Startskuddet til lanceringen af det danske Kane & Lynch 2: Dog Days indledes med en særlig præsentation for pressen, og hvis du er heldig, også dig...Indlæser mere indhold