Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Rocket League

Karmine Corp er Rocket League Championship Series Winter Major vindere

Holdet besejrede FaZe Clan for at vinde turneringen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Rocket League Championship Series har endelig afsluttet sin Winter sæson, da Winter Major blev afholdt i weekenden. Denne turnering så de bedste hold fra hele verden konkurrere om en andel af en præmiepulje på $310.000, og nu hvor begivenheden er i bøgerne, har vi en vinder at tale om.

Og i år er det gået til Karmine Corp, der besejrede FaZe Clan i den store finale for at vinde turneringen. Dette resultat har betydet, at Karmine Corp er på vej hjem med $100.000 i præmiepenge, samt en bådlast på RLCS Points, der vil blive nyttig, efterhånden som sæsonen skrider frem.

For at tilføje til dette, nu hvor Winter sæsonen og Major er forbi, er turneringens MVP'er blevet navngivet, og som forventet tog Karmine Corp og FaZe Clan disse priser. Specifikt Karmines Axel "vatira." Touret vandt både Offensive MVP og Major MVP prisen, hvor FaZe's Nick "mist" Costello blev døbt Defensive MVP.

Hvad angår det næste for RLCS, er Spring-sæsonen planlagt til at starte i maj.

Rocket League

Relaterede teksterIndlæser mere indhold