Dansk
Gamereactor
lifestyle

Katolsk præst arresteret efter at have brugt $ 40k af kirkemidler til brændstof Candy Crush, Mario Kart afhængighed

Videospil er trods alt født af djævelen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En katolsk præst i Chester County, Pennsylvania, USA, er blevet anklaget for tyveri og andre relaterede forbrydelser, efter at han blev taget i at bruge sit sognekreditkort til at købe varer og andre mikrotransaktioner i mobilspil.

Pastor Lawrence Kozak, 51 år, begyndte sine køb ved hjælp af kortet helt tilbage i 2019. I 2022 blev der iværksat en undersøgelse og fandt ud af, at han havde brugt enorme mængder penge. Pengene blev ikke brugt på spil, men i stedet brugt til at få fordele i de spil, han spillede, som var Mario Kart Tour og Candy Crush.

Kozak gik i terapi i 2022 for sin afhængighed, men det ser ud til, at han alligevel fortsatte sine indkøb. Han er siden blevet løsladt efter sin anholdelse efter at have stillet en kaution på 250.000 dollars. Kozak nægter bevidst at have brugt sognekortene og siger, at de kun blev brugt, fordi de allerede var forbundet til hans telefon.

Detektiver er mindre sympatiske over for Kozak, og ifølge The Philadelphia Inquirer siger de, at der "ikke var nogen undskyldning, bortset fra at han ikke var opmærksom og burde have været det."

Dette er en annonce:
Katolsk præst arresteret efter at have brugt $ 40k af kirkemidler til brændstof Candy Crush, Mario Kart afhængighed


Indlæser mere indhold