Dansk
Gamereactor
nyheder
Pokémon Sword/Shield

Katy Perrys Pokémon-single bliver udgivet på fredag

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I år er det 25 år siden, at japanske Game Boy-spillere kunne fange deres første Pokémon, og siden da er serien blevet et sandt kulturelt fænomen. Som vanen tro i spilbranchen, skal sådan et flot jubilæum derfor fejres, og Nintendo har ikke sparet på noget.

Først holdt rapperen Post Malone en bizar animeret koncert, hvor musikeren blev ledsaget af farvestrålende Pokémon, men nu er der snart noget for os, der foretrækker den mere rendyrkede pop.

Katy Perrys kommende single "Electric," der fejrer Pokémon og i særlig grad Picachu, bliver nemlig lanceret på Friday! Friday! melder popstjernen på sin Twitter-konto.

Udover musikalske samarbejder vil Nintendo senere på året også markere jubilæet med udgivelsen af opdaterede versioner af Pokemon Diamond/Pearl til Nintendo Switch.

Det er i øvrigt ikke Katy Perrys første samarbejde med spilverden. EA udgav tilbage i 2012 udvidelsespakken The Sims 3: Katy Perry's Sweet Treats, der var tematiseret omkring hendes daværende album Teenage Dream: The Complete Confection.

Pokémon Sword/Shield

Relaterede teksterIndlæser mere indhold