Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Mighty No. 9

Keiji Inafune laver åndelig efterfølger til Mega Man

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Keiji Inafune, manden bag Mega Man (og Dead Rising og andre ting), har startet en Kickstarter for noget, der hedder Mighty No. 9.

I videoen forklarer han, at han ikke længere ejer rettighederne til sine gamle figurer, men at han stadig har den sjæl, de blev født af - samt et udviklingshold proppet med Mega Man-veteraner. Mighty No. 9 bliver derfor en retroflirtende sidescrollende platformstitel med en blå robot, der selv kan vælge i hvilken rækkefølge han vil møde bosser for at kunne overtage deres evner.

Indtil videre er Mighty No. 9 annonceret til PC med forventet udgivelse engang i foråret 2015, men det kan også komme til flere platforme, afhængigt af hvordan Kickstarter-indsamlingen går.

Ved $1,35 millioner kommer spillet også til Mac og Linux, og ved $2,5 millioner får PS3, Xbox 360 og Nintendo Wii U også deres respektive udgaver. Spørgsmålet er dog, om nogen stadig spiller PS3 og Xbox 360 i 2015...

Nuvel, hop over på Kickstarter hvis du vil hjælpe Inafune og Mighty No. 9. Donerer du $10.000 får du tilmed middag med spilskaberen.

Mighty No. 9
Mighty No. 9
Mighty No. 9Mighty No. 9

Relaterede tekster

1
Mighty No. 9Score

Mighty No. 9

ANMELDELSE. Skrevet af Mike Holmes

Keiji Inafune bringer den spirituelle efterfølger til Mega Man til de nyeste konsoller. Formår Comcept at tilfredsstille gamle og nye fans ved at forny en gammel serie? Anders anmelder.Indlæser mere indhold