Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Ratchet & Clank

Kendt journalist: "Ratchet & Clank får et spil mere på PS4"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Insomniac Games ramte så sandelig en nerve med Spider-Man, og alt tyder på at Sony er i forhandlinger med studiet om en efterfølger, som meget vel kunne blive en fast serie på PlayStation-platforme fremadrettet. Dog tyder noget på at studiet ikke er parate til at sige farvel til to af deres mest ikoniske karakterer - Ratchet & Clank.

Et komplet remake af det originale spil udkom som bekendt i 2016, men ifølge en journalist vil de vende tilbage snart. For nylig snakkede tidligere IGN-journalist Colin Moriarty om serien i podcastet ved navn Knockback, og her sagde han følgende:

"You haven't seen the last of Ratchet & Clank on the PS4″

Alt tyder på at Sony er klar til at afsløre PlayStation 5 indenfor det næste års tid, så det giver ikke dette mystiske nye kapitel meget tid til at udkomme.

Ratchet & Clank

Relaterede tekster

Ratchet & ClankScore

Ratchet & Clank

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Ratchet & Clank er tilbage, og denne gang på PlayStation 4. Har den dynamiske duo klaret overgangen?

Opdatering på vej til Ratchet & Clank

Opdatering på vej til Ratchet & Clank

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Insomniac Games har allerede to opdateringer i støbeskeen til det nye Ratchet & Clank som retter en masse fejl. Opdatering 1.03 er allerede blevet offentliggjort i USA og...Indlæser mere indhold